sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Huomenna töihin

eli joululoma on ohi.....ihana loma vaikken olekaan jouluihmisiä. Hyvässä seurassa lepoa ja rauhaa, niinkuin pitääkin. Onneksi löytyy samoin ajattelevia. Akut on ladattu ja opiston kevätkausi pyörähtää käyntiin 12.1.2015 klo 10.30. Pakkaaminen on jo alkanut JEEEEEEEE.
Kamera edelleen varmassa tallessa ....en muista missä. APUA sitä tarvitaan ensi viikolla. Eilen aloitin heti aamusta etsimisen ja yllättäin löysin itseni  liinavaatekaappia siivoamasta. Eihän se kamera nyt siellä voi olla, voi minua. Vanhoja ihania tekstiilejä löysin, niitä hiplailin melkoisen tovin ja mielikuvitusmatkailin ajassa taaksepäin. Käsin päärmättyjä pöytäliinoja, pellavaa, kirjontaa, reikäompeleita, niin hienoja etten henno pöydälle pistää etteivät tärveltyisi. 

Sitä ollaan nyt eläkeläinen. Ajatusmaailma varmaan täytyy sovittaa sen mukaan vai kuntoko sen sanelee? Ollaanko elämän ehtoopuolella vai tästäkö se vasta alkaa. Mukavalta tuntuu tällä hetkellä.

KAMERA LÖYDETTY JEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!

Pitkän epätoivoisen etsinnän jälkeen löytyi sieltä mistä pitikin oli vaan laukku luiskahtanut kauemmaksi ettei heti huomannut. Nyt voin keskittyä huomiseen töihinmenoon ja saunailtaan. Mitähän seuraavaksi etsitään.


Ei kommentteja: