sunnuntai 10. tammikuuta 2016

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2016

ja olen taas vuotta vanhempi ja toivottavasti viisaampi....hmmmmmm. Viime vuosi loppui mukavasti perheen ja Helena siskon kanssa juhlien. Rauhaa ja rakkautta, hyvää ruokaa ja pelin henkeä ilmassa.
Hyvänä emäntänä hävisin kaikki pelit kun taas rakas siskoni voitti peräti kaksi kertaa ja mieheni kerran. En kanna kaunaa, olen hyvä häviäjä.......

Ensimmäisellä viikolla tuli taas labrassakin käytyä ja keuhkolääkärillä joka ilmoitti et mun lääkitys on pielessä ja täytyy korjata. Kaikki arvot yhtä lukuunottamatta olivat normaaleja paitsi tää yksi koholla oleva antoi ymmärtää lisälääkityksen tarpeen. Toivon että lääkkeet korjaavat nykyisen huonon olotilan. Se sitten tulee nähtäväksi. Kontrollikäynti on sitten maaliskuussa.

Joululoman aikana ja nyt sen jälkeen luovuus puhkesi kukkaan ja ideoita pursuilee mukavasti.
Pieniä laivoja on syntynyt kymmenkunta ensi kesäksi Mysteeriin. Niitä ei tällä hetkellä siellä ole kuin muutama. Isompiakin teoksia on tulossa ja saan kohta kuvia niistä tännekin.
Tietokoneeseeni on ladattu Win 10 ja uudestaan täytyy kaikki opiskella jotta saa kaiken toimimaan.
Selain on muuttunut ja tämäkin sivusto ilmoittaa ettei kyseistä selainta tueta, joten katsotaan onnistuuko päivitys ollenkaan. Oudolta näyttää


Ei kommentteja: