sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Borren kans jaksamist

isäpäivän. Kaik tekemine kestä va hetke ja sit pittä huilat. Hiukka saanu ulko-ove edusta
siivottu. Havui laittanu kukpurkkeihi ja lyhdyi putsannu. Ny käde tärrä nii et kirjottamineki o hankala. Borretestis ollu viime torstain ja ens tiistain mene Turkku kuulo- ja tasapainotesteihi.
Matkast tule rasittava, en millään jaksais. Turus sairaalamäel puolesvälis teen kuolema. Siin o alhaal taksei jos niit pyytäis kuskama ylös etuove ette. Harmitta ko täytty ol töist pois vaik o mul hyvä sijaine ja oppila tunteva häne.
Taidet tekis miel tehd ko uussi ideoi tulvi mielehe ja Mysteeriki pitäis jouluks avat.
Lämmöl muistele omat isät, meil ol mukava yhdes. Isä o joka päiv mieles vaik siit o jo 12 vuot ko hä poistus täst maailmast. Sytytä hänel kynttilä tänäpe. Mieti mahtoiks hänel kans ol borrelioosi ko niit punkkei siel saares ol nii mahottomast ja hän ol samallail kippiä ko mäki. Sillo ei viel borrest puhuttu tai tiedettiinks edes. Jala häneltki heikkenivä ja kipui ol joka paikas. Lääkäri tutkisiva mut mittä ei löydet.

Hiukka viel kerro et tos viereises kuvas o teos nimelt "KUTU" se o meiä pihal. Siin o alustan linja-auto pölykapsel ja kanaverkost tehty pallo jos o vanhast muoviletkust leikatui palasii rautalangal verkkoho kiinnitettyn.

Ei kommentteja: