tiistai 17. joulukuuta 2013

oioioioioioioio

silla siin sit käv et mu polv sanos
sopimukse irt eilisel kauppareissul.
Sanos et ny riitt, mä en enä sua
kan ja rupes tosi hanklaks. en
meinan pääst autost ulos enk
kotrapsi ylös. Ihank se olis
täyttynt vedest, ei halunt taippu...
Toinki polv aristele mut ei ni
pahast. Illa istusi sit tietkone
kans jutlemas.
Laita magnesiumsuihket polvi ja sääri ja yritä saad unepääst kii. Siin mä onnistusi melk heikost. Kaiklaissi ajatuksi pyör pääs. Jos ei tämmöst olis tapahtun enneki olisi ollu melkoste hermostunt. Mä tiedä et tää mene ohi aikanas.
Tänä aamust kaffe jälkke katosi netist onk pojilt tul mittä viesti. Viest ol. Vastasi siihe ja kävi nettipankis siirtmäs jouluraha. Soiti sit kaveril ja pahoitteli ette pääs fiirama häne syntympäivä ko täl polvel ei kiivet kerrostalo kolmantte kerrokse. Puheltti mukavi puol tuntti. Tämä jälkke
ajatteli syöd yksinkertasest, vet katlaha ja sin kuoritui potui sipula ja jäissi kalapaloi pakkasest. Kala oliva varma Norjast ja kierrätet Kiina kaut Suomehe syötväks. Nosti reikkauhal kaik sattuma katlast lautsel ja lisäsi suola ja voimarini. Nälk läht. Jälkruuaks kup kaffet ja viis pipari. Katla jäi levyl vesines. Vede haihtusiva ja kattil o ny entne. Ilt sujus tv-tuolis, mut ko siit heräsi sain tiku jalkpohja. Mies ol jo nukmas enk sa tikku pois pak men se kans nukma.

Ei kommentteja: