tiistai 21. helmikuuta 2012

Taide rakentaa Raumaa näytely

.

Neli teost mult täsä näyttelys. Mu nykyne materaal o rautlank ja siit mä löydä ain uussi ulottuvuuksi ja mahdollisuuksi. Sillo ku nää teokse syntysivä alko jo ihan uus rautalankkaus kehitty.



Hand in hand
Käsi kädes
2011
rautlank

Ole yrittäny kuvat inhimillisyyt ja ihmisyyt. Kui toise ylitallava ja kiipeilevä toiste ihmiste olkapäit pisi korkkeemppa asema. Täsä teokses o toisipäi, täsä ole kuvannu sitä kui hieno ja kaunist o ku yhdes yritetä ja saada aikkaseks jotta kaunist ja hyvä olo.


Gloria
Kunnia
2012
rautlank

140 x 42 x  42

Varma mittä teost en o tehny nii kaua ko tätä, enkä oo iha varma onks tää valmis vieläkkä. Ain ko mu teokse ova koton mä lisäile niihi jottai jos sopiva materiali sattu löytymä. Ellei sit käy nii onnellisest et joku tahto näyttelyst osta se ittellens. Sillo vast voi sano et ny tää o valmis. 

Climber plant
Kiipeilevä köynnös 2012
rautlank

550 x 30 x 5



Täl hetkel yli viis metri pitkäks kasvanu. Ripustaja o laittan tähä näyttelyhä tän kasvama ylhäält alaspäi se tunntus must vähä omituiselt ja luonnottomat. Mä käänsi kuva ylösalasi ko se o nykytekniikal nii helppoo.
Katotaan kui pitkäks tääki ehtii kasvaa ko saa aurinkko ja lämppö.


Silent voice
Hiljainen ääni 2012
rautlank

88 x 88 x 30



Täsä näkky selväst mu rakkaus varjohi ja hiljasuutte. Metelist en tykkä siit saa päänsärkky o kamala ja siit saa pääsärkky. Teokse varjo ova ussest hienomppi ku itse teos. Onks kukka kohdannu metelöivä varjo ?








Ei kommentteja: